Indledning

Syv kabale er et kortspil der er blevet spillet i hundredvis af år og det er et af de mest populære kortspil rundt omkring i verden. Det er let at spille og sjovt for alle aldre. I denne artikel vil vi se nærmere på, hvordan man spiller syv kabale, herunder de grundlæggende regler og et overblik over hvordan man kommer i gang.

Hvad er syv kabale?

Syv kabale er et kortspil der involverer et sæt kort fra et standard kortspil. Det spilles typisk med 1-7 spillere, hvor hver spiller har seks kortfelter, der skal fyldes med kort. Det gælder om at arrangere kortene i kortfelterne for at slutte spillet hurtigst muligt.

Hvordan man kommer i gang med at spille

Før du starter, skal du sørge for at alle spillere har et sæt kort fra et standard kortspil.

Forberedelse

Når du har dette, skal du først blandede kortene godt og derefter dele dem ud til alle spillere. Alle spillere bør også have 6 kortfelter, der skal fyldes.

Opdeling af kortene

Når alle spillere har deres kort, skal de åbne deres seks kortfelter og åbne dem en efter en. Når dette er gjort, skal spillerne arrangere deres kort på felterne. De skal sørge for at kortene er arrangeret fra det laveste antal til det højeste antal.

Det første træk

Når kortene er arrangeret på felterne, skal spillerne trække deres første kort. Dette skal gøres ved at trække det øverste kort fra bunken med kort. Dette kort skal derefter placeres på det øverste felt på tabellen. Spillerne skal derefter forsætte med at trække kort og placere dem på hvert felt.

Grundlæggende regler

Når alle kort er trukket og placeret på felterne, skal spillerne følge nogle grundlæggende regler, når de spiller.

Håndtering af kortene

Spillerne skal håndtere kortene med stor omhu og forsigtighed. De skal ikke røre ved de kort, der er placeret på felterne, medmindre der er en bestemt grund.

Færdiggørelse af tabellen

Når alle kort er trukket, skal alle spillere forsøge at færdiggøre felterne ved at arrangere kortene i rækkefølge. Når dette er gjort, skal spillerne fjerne alle kort fra felterne og placere dem i bunken.

Her finder du mere information om syvkabale.

Uddeling af point

Når tabellen er færdig, skal alle spillere tælle deres point og derefter udregne vinderne. Pointene tælles ved at tælle det laveste antal kort der blev brugt til at færdiggøre tabellen. Den spiller der bruger færrest kort, vinder.

Syv kabale er et sjovt og populært kortspil, der kan nydes af alle aldre. Med de grundlæggende regler og et par minutters forberedelse er det let at komme i gang med at spille syv kabale. Det er et sjovt spil, der kan bringe timevis af sjov og underholdning til alle der deltager.