Rusland er et land med store vidder, og dets territorium strækker sig fra Østersøen til Stillehavet. Det er hjemsted for mange naturlige vidundere, såsom Baikal-søen og Mount Elbrus. Landet har også en rig historie med mere end 100 byer, der går århundreder tilbage.

Rusland tilbyder rejsende en bred vifte af attraktioner, fra det kosmopolitiske Moskva til den afsidesliggende Kamchatka-halvø. Ruslands mangfoldige kultur og naturlige skønhed venter på dig!

Hvad er de bedste steder i Rusland at besøge?

Rusland er hjemsted for mere end 140 millioner mennesker og er det største land i verden. Det har et mangfoldigt landskab med bjerge, skove og tundra.

Rusland byder på mange forskellige kulturer og sprog. Der er også mange forskellige regioner, der har deres egne særpræg.

De bedste steder i Rusland at besøge er Moskva, Skt. Petersborg, Sochi, Kazan og Vladivostok.

Hvad er kulturen og skikkene i Rusland?

Rusland er et fascinerende land med rig kultur og skikke.

Russisk kultur er en kompleks blanding af østlige og vestlige traditioner. Landet er blevet formet af sin lange historie, som omfatter mongolske, vikinge-, byzantinske og sovjetiske påvirkninger.

Ruslands folk er stolte af deres nationale identitet og interesserer sig meget for kunst. De er også kendt for deres kærlighed til mad!

Hvad er nogle af dine foretrukne russiske retter eller køkkener?

Et af de mest populære køkkener i Rusland er borsch, som er en suppe lavet af rødbeder, kål og andre grøntsager. Af andre populære retter kan nævnes shashlik, som er en ret bestående af stykker kød på spyd, der grilles over åben ild.

Der er mange forskellige typer af russiske køkkener at vælge imellem, og de fleste er enige om, at det er værd at besøge Rusland for maden alene.

Hvad er landets visumpligt?

For at komme ind i Rusland skal du have et visum. Der er to typer visum: turist og forretningsvisa. Turistvisummet er gyldigt i op til 10 dage og erhvervsvisummet er gyldigt i op til tre måneder.

Et turistvisum kan fås ved at ansøge på den russiske ambassade i dit hjemland eller ved at få det fra et autoriseret rejsebureau i Rusland. Et forretningsvisum kan fås ved at ansøge på den russiske ambassade i dit hjemland eller ved at få det fra et autoriseret rejsebureau i Rusland.

Hvordan får jeg et visum til Rusland?

Hvis du er amerikansk statsborger, skal du udfylde formularen DS-160 og få en tid til visumsamtalen. Du skal fremvise dit pas og andre støttedokumenter.

Du kan også kontakte det russiske konsulat i dit område for at få mere information om, hvordan du får et russisk visum.

Hvad er de største turistattraktioner i Rusland?

Rusland er et stort land med en rig historie og kultur. Det er ikke underligt, at der er så mange turistattraktioner i Rusland at besøge.

Her er nogle af de mest populære turistattraktioner i Rusland:

– Kreml, Moskva – en gammel fæstning, der tjente som magtsæde for både tsarer og kommunistiske ledere, det er også hjemsted for den storslåede Kristi Frelsers katedral.

– Eremitagemuseet, Skt. Petersborg – dette museum indeholder over tre millioner kunstværker fra hele verden, der spænder fra oldtidens egyptiske og græsk-romerske tider til moderne værker af Picasso og Dali.

– Pushkin Museum of Fine Arts, Moskva – dette museum huser en imponerende samling af europæiske malerier, der går tilbage til renæssancens Frankrig.

– Novodevichy-klosteret, Moskva – dette kloster blev grundlagt i 1524 af Ivan den Forfærdeliges søster som en kvindelig pendant til hans eget kloster på nærliggende Sergiev Posad.

Hvad skal jeg pakke til min rejse til Rusland?

Det er altid en god idé at pakke et par ting, der gør din rejse lettere.

Følgende ting er vigtige at pakke til din rejse:

– Pas, visum og andre rejsedokumenter

-Taske eller rygsæk

– Medicin og medicinske forsyninger (inklusive enhver receptpligtig medicin)

-Nødkontaktoplysninger for det land, du besøger, inklusive den amerikanske ambassade i Rusland

– Vaccinationsjournaler (hvis nødvendigt)

Hvor er det bedste sted at overnatte, når jeg rejser til Rusland?

Det bedste sted at bo i Rusland er Moskva. Det er hovedstaden i Rusland og har mange turistattraktioner som Kreml, Den Røde Plads og Bolsjojteatret.

Det næstbedste sted at bo i Rusland er Sankt Petersborg. Det er en by ved Østersøen og har mange turistattraktioner som Eremitagemuseet, Vor Frelsers Kirke på Spildt Blod og Peter og Paul-fæstningen.

Det tredjebedste sted at bo i Rusland er Sochi. Det er en ferieby ved Sortehavet med mange turistattraktioner som Sochi Olympic Park, Fisht Stadium og Artek Youth Camp.